If you are plumber what is meaning of plumber ?

a plumber who are related with sanitary fittings & pipe installation.

تم إضافة السؤال من قبل Nazrul Islam Nazrul Islam , Plumbing Foreman , NOJOM ALSHABAB GENERAL MAINTENANCE
تاريخ النشر: 2018/01/22
یوسف حاسمی
من قبل یوسف حاسمی , Water Filtration Technician , TARANOM BARAN ALMAS GONBAD KAWUOS

لوله کش  یک اصطلاح شغلی می باشد که به لوله کش ها و نصابان وسایل بهداشتی  گفته می ود .

لوله کش ها علاوه بر لوله کشی  تعمیرات و تعویض قطعات   را نیز انجام می دهند .

لوازم و قطعات  برای کار  لوله کشی  ونصب بالای 5000 قلم جنس می باشد .

علاوه بر ان لوله کش ها باید با قوانین و استاندارد های لوله کشی  اشنایی  داشته با شد .

با تشکر

Mohammad Nizamuddin Raza
من قبل Mohammad Nizamuddin Raza , plumber , Burj Al Hamam Restaurant - United Arab Emirates

 Plumber Usse kahate Hain dost aap pani ke andar aur Pani ko Bahar nikale