Trend Analysis is best described as?

 A. Calculating Earned Value B. Analyzing performance of similar projects over time C. Calculating Cost Variance D. Examining project performance over time

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2018/05/16
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

Answer: DExplanation: Trend Analysis is Examining project performance time by time