The process of Contract Administration falls under which process group. Planning Closing Monitoring and Control Executing?

تم إضافة السؤال من قبل Zakir Muhammed , Contract Administrator , DS Contracting Co.
تاريخ النشر: 2018/06/23
Mohammed Qaisar I PMP I MCIPS I MBA
من قبل Mohammed Qaisar I PMP I MCIPS I MBA , Group Procurement Manager (Civil) , Al Ghurair Construction LLC

The process of contract administration falls under the monitoring group.

Zakir Muhammed
من قبل Zakir Muhammed , Contract Administrator , DS Contracting Co.

It is falling under monitoring.....