During Human resource planning you identified that your team members are not sufficiently qualified for their tasks. ?

Which may be an appropriate solution to this problem? A. Plan quality audits B. Develop a training plan C. Reduce level of effort D. Plan quality inspections

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2018/10/31
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

B. Develop a training plan