The project management executing processes include all of the following EXCEPT: ?

A. Information distribution, request seller responses B. Request seller responses, risk identification C. Select seller, acquire project team D. Perform quality assurance, develop project team

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2019/03/28
Bharat Chaudhari
من قبل Bharat Chaudhari , Project Manager , M/s Al Hashemi & Al Rawas Trad & Cont Co LLC

B. Request seller responses, risk identification