Who holds the franchise rights for IKEA in the UAE?

تم إضافة السؤال من قبل Hana Tayseer , Human Resources Assistant , Al-Bidaya International for Consulting
تاريخ النشر: 2019/05/09
Raed qasim  Alassadi
من قبل Raed qasim Alassadi , Operation Manager , Seven Group Companies

Al futtaim in UAE Qatar

Ebe Ugbu
من قبل Ebe Ugbu , Branch Manager , Access bank plc

Al-Futtaim holds the franchise rights for IKEA in the United Arab Emirates. IKEA offers an extensive range of home furnishing products and accessories

Susantha De Silva
من قبل Susantha De Silva , Executive Director , Shan's Global Automotive Consultancy & Management Services Ltd

Majid AlFuttaim Group of Companies