Procurements audits are a tool/ technique of which of the following processes?

A. Contract Administration B. Request Seller Responses C. Plan Purchases And Acquisition D. Contract Closure E. Select Sellers

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2019/06/12
osama khalifa
من قبل osama khalifa , sourcing manager , Toshiba

For all and more than this

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

D. Contract Closure ----------------