لماذا لا يقوم اصحاب العمل بتدريب الخريجين اولا بدلا من طلب الخبره ؟

حديثى التخرج يحتاجون تدريب اولا باجر ثم تثبيتهم بعد اجتياز الاختبارات لكى يحصلوا على الخبره

تم إضافة السؤال من قبل walaa nabil , محاسب تحت التمرين , مكتب محاسب قانونى
تاريخ النشر: 2013/11/02
Amr samir Ali  Samir Ali
من قبل Amr samir Ali Samir Ali , سائق رخصة قيادة درجة أولى , الأفق للتجارة والمقاولات

اكيد اخي لعدم هدر المال واضاعة الوقت  ولو انه كلامك صحيح ومن جهة ثانيه يرو ان المتخرج الجديد عديم الخبره او بمعنى اصح قليل الخبره ويااسفاه نحن نستعمل منطلق النظر بالعين وننسى العقل وننسى ان هناك اشياء في النهر لا توجد في البحر ....واقع مر ونظره نتمنى ان تتغير

Ihab Nassar
من قبل Ihab Nassar , Accounts Manager , SRACO Group - Traffic Signal Division

أخي كلامك جميل ولكن للأسف لا يطبق لأن صاحب العمل يريد الموظف الجاهز

لكن نصيحة ذاكر واتدرب في اي مكتب خد خبرة سنة ولا اتنين وان شاء الله ربنا هيوفقك

walaa nabil
من قبل walaa nabil , محاسب تحت التمرين , مكتب محاسب قانونى

مع الاسف اصاحب المكاتب اكتثرهم بيستغلوا احتياج الشباب لاكتساب الخبره سواء فى المعامله او يكون الشغل بدون مقابل والمكاتب المحترمه بتكون عايزه ناس خبره ........ ومع ذللك اشكرك على النصيحه وربنا يوفقك