People leave the manager/s not the organization/s? is it true?

تم إضافة السؤال من قبل Noor-A-Mahzabeen Islam , Assistant Manager , CAN-BANGLA DEVELOPERS LIMITED
تاريخ النشر: 2013/11/03
Aman Kumar Gupta
من قبل Aman Kumar Gupta , pipe fabricator , Global prosses system

No all workers leave all times. No growth company.

Moustafa Deif
من قبل Moustafa Deif , Country IT Manager , Ikea Egypt - Al Futtaim Group

People leave the manager/s not the organization/s

True

As Saleh
من قبل As Saleh , Recruitment Manager , Saudi House Recruitment

true

Akshay Dhand
من قبل Akshay Dhand , Sales Coordinator , Hadir projects & Environment Systems LLC

Yes

Hamad Al-Jibreen ♦ Assoc. CIPD
من قبل Hamad Al-Jibreen ♦ Assoc. CIPD , Advisor / Talent Acquisition Director , Academic Leadership Center (MOE)

According to studies, YES.