What you should do when your employer fired you for false statements?

تم إضافة السؤال من قبل Zahid mir , transcriber , immensity solution
تاريخ النشر: 2023/07/16

سأخبره بكل الأسباب بالتفصيل وسأبحث عن وظيفة أخرى

Ogochukwu Anosike
من قبل Ogochukwu Anosike , Health record officer , Chukwuemeka Odumegwu Ojukwu university Teaching Hospital

  1. Try to reach out with a precised explanation on the subject matter
  2. Search for a new employer