haw can i design offshore structure with waving load by using sap2000

تم إضافة السؤال من قبل محمد محمود عبد الحميد عثمان , CONSULTANT CIVIL ENGINEER ( ROAD CONSTRUCTION) , CONTRACTOR OFFICE IN ELFAYOUM CITY
تاريخ النشر: 2013/05/20
Ankesh Mundra
من قبل Ankesh Mundra , Structure Design Engineer Trainee , LARSEN AND TOUBRO LIMITED

u can use time history analysis for loading .

Wissam Jawhar
من قبل Wissam Jawhar , Resident Engineer Project Manager , Spectrum Engineering and Consultants

Try to find a book to transform the waving load into similar uniform load then use it with sap2000