What are the standards of working paper files?

تم إضافة السؤال من قبل Mashooque Ali Narejo , Internal Audit Cheque Section Capital Development Authority Islamabad as a Sr. Auditor/Accounts Superintendent form 7 , Capital Development Authority
تاريخ النشر: 2013/05/20
Shaiful Adhli Yazid
من قبل Shaiful Adhli Yazid , Director, Head - Finance New Business and Accounting Policy & Assurance Group, APAC , Credit Suisse AG

Try PCAOB Standard #3.  American-centric, but good.

http://pcaobus.org/standards/auditing/pages/auditing_standard_3.aspx

Saif Ur Rehman
من قبل Saif Ur Rehman , Manager Financial Planning and Analysis , Tahweel Holding

International standards on auditing (ISA) 220,230,240,300,315,330