هـل تـؤيـد نظام دفع ( الأجرة / الراتب ) على الساعة \\ كما هو معمول به في كثير من دول العالم؟

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/11/15

برأي المتواضع هذا النظام يعطي الأجير العامل حقه بالكامل ، أما الموظف يزيد من انتاجيته وحتى إلتزامه بالعمل.

من وجهه نظرى  أفضل  طريقه هى

ربط الاجر بساعات العمل والحوافز على الانتاج

aicha Laouar
من قبل aicha Laouar , teacher , ben mahjoub

نعم جدا

طريقة رائعة تشجع على العمل و الانتاج

Mohamed Ahmed abd eziz Alhaj Ahmed
من قبل Mohamed Ahmed abd eziz Alhaj Ahmed , مفتش رقابة تموينية , وزارة التموين والتجارة الداخلية

لا افضل ذلك لانة سيكون هناك اجحاف بحقوق العمال

mohamed hamed mohamed
من قبل mohamed hamed mohamed , medical rep , galaxy

نعم ممكن يكون نظام حلو جدا وممفيد عند ناس لكن مش مناسب لناس تانيه وكتير م الدول مش بتطبق النظام بتاع الساعات