How can we improve environmental policies in the developing countries?

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Basit , Sr. Environmentalist , Pak Green Enviro-Engineering (Pvt) Ltd.
تاريخ النشر: 2013/11/28
faizan uz zaman khan
من قبل faizan uz zaman khan , QA/QC Engineer , Bauer Spezialtiefbau GmbH

Conduct public awareness seminars on environment pollution,advertising about the consequences of environmental pollution and the best option is if you can enter in the administrative setup of the country, city or town. Where you have the authority to enforce any decision regarding environmental pollution