If any Number Multiple by one Number then Answer is the Multiple Number . so what Number that is?

تم إضافة السؤال من قبل Athm Lebbe Mohamed Nahfar Sajeel , Civil engineer , SUJAH WORK SHOP AKKARIPATTU, SRILANKA
تاريخ النشر: 2013/11/28
Muhammad Hasnain Jaafri
من قبل Muhammad Hasnain Jaafri , Clerk , session court Bhakkar

this is multiplicative identity property in which every number which is multiplied by1 then its answer is that number.answer is1.

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

Obviously it is 1.

Fahad Almutair
من قبل Fahad Almutair , Service Technician , National Oilwell Varco

one

any number multiple one is the multiple number