How do we get 24 volts on a circuit bilut under 12volts?

تم إضافة السؤال من قبل chukwudi iheanacho , Electrical and Electronics Engineer , Natural prime resources Opic estate agbara ogun state
تاريخ النشر: 2013/12/07
GNANAPANDIAN SELWYNDURAI Jacobselvaraj
من قبل GNANAPANDIAN SELWYNDURAI Jacobselvaraj , Senior Engineer sales and service , www.quantumups.in

We can use voltage doubler or Boost converter

Gul Zaman
من قبل Gul Zaman , Network Administration , vision technologies

This kind of answer should be provided by an electric engineer not a Computer engineer. but i am exited to know how a circut provides24 volts that is build for12volts. aproximatley double volts