What do you think about the Saudi market ?

Huge & always the Saudi market will be marked as a potential market and now much more than before.

تم إضافة السؤال من قبل Fahad Saif , Branch Manager , Skynet Worldwide Express
تاريخ النشر: 2013/12/29
omer ali
من قبل omer ali , مدير التموي والائتمان , موسسة الخبير في التمويل المالي التجارية

Market voracious accommodate any product Aujdma serious

Muzammil Abu Haleeth
من قبل Muzammil Abu Haleeth , external auditor , Ernst & Young

Saudi market is biggest. because any new goods Interduse america firs market in Saudi market only ex; cars