هل انت من الاشخاص الذين يقبلون الوظيفه بناءً على المسمى الوظيفى أم الراتب؟

تم إضافة السؤال من قبل mahmoud radwan , رئيس قسم الشئون الاداريه , U.E.C.C
تاريخ النشر: 2013/12/29
Mohamed Elbadry Elbadry
من قبل Mohamed Elbadry Elbadry , General Manager of Financial and Administrative , UNION OF PRODUCERS & EXPORTERS OF HORTICULTURAL CROPS

الراتب

الاثنين مطلوبين ربنا أعلم باأحوال

Esraa Mhmd
من قبل Esraa Mhmd , مسئولة تدريب , الاتحاد النوعى

المسمى الوظيفى

ابراهيم عبد الرحيم ابراهيم عزب
من قبل ابراهيم عبد الرحيم ابراهيم عزب , محاسب , شركه بيت الكهرباء

بالطبع كلاهما ويوجد مقومات اخرى اضعها فى الغعتبار ومن ضمنهم مكانة الشركة فى السوق

arij arij
من قبل arij arij , صيدلانية , صيدلية حمدة

المسمى الوظيفي ..مشكلتي ما بسأل عن الراتب أبدا ..ما بعرف بحس الواحد بألف بعيش وبعشرة بعيش ما فرقت _أكيد بزيادة الراتب برفه حاله أكثر وضغوط الحياة أسهل بس ما فرقت ..المهم يشتغل وما يحتاج حدا ويزبط أموره على حسب الراتب

Raafat Sallam
من قبل Raafat Sallam , Organizational Development and Training Consultant , Training Centers, Marketing Organizations.

المسمى الوظيفي + الوصف الوظيفي  + الراتب

yasser eltabrizy
من قبل yasser eltabrizy , محاسب عام , مكتب محاسبة

من خلال الراتب طبعا وايضا لكى اصقل مهاراتى العلميه والعملية

salah alashqar
من قبل salah alashqar , مستشار إداري Management Advisor Group/ مدير اداري - Administrative Manager , استرا / مجموعة العمري العقارية / أسكو / مجموعة آل مترك

اكيد مسمى الوظيفي

ahmed aboelfotoh abdelmaogod heikal
من قبل ahmed aboelfotoh abdelmaogod heikal , مسؤل المبيعات , SARA MED SUPPLIES FACTORY

اكيد المسمى لوحده مش كفايه والراتب لوحده مش كفايه الاهم هوه الدور الوظيفى بعد كده المسمى والراتب

mohamed ahmed aly mahmoud agha
من قبل mohamed ahmed aly mahmoud agha , project manager , articc engineering constructuer consultant

مين من جواه ماجاوبش السؤال قبل كتابة الاجابه ..الاثنين طبعا ..فالنجاح يكون له طعم لتحقيقه على المستوى المهنى والشخصى .

Mohammad Rizwanul Haque
من قبل Mohammad Rizwanul Haque , Administration Manager , Oren Hydrocarbons ME FZCo.

أكيد مسمى الوظيفي ، والراتب في الدرجة الثانية