Dear All, I am an RF Engineer and looking for an appropriate job in UAE. My previous experience is in GSM and CDMA20 for Huawei in Pakistan?

Please advice me or refer me to some appropriate personals as till now I havn't got any good feedback regarding job opportunities here. Regards, Rizwan048

تم إضافة السؤال من قبل Rizwan Javed , Drive Test Engineer , Aircom International
تاريخ النشر: 2013/12/30
هاشم المشارقة
من قبل هاشم المشارقة , Key Account Manager , Advanced United Systems Ltd. ( A member of Taj Holding Group)

I hope you find find your job here

please vist me questions and try answer them,

best wishes