What is the 6 s ? Is it important in applying preventive maintenance ?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmad Khalil , Middle East Project Supervisor , Pladis Group - FMC Ulker
تاريخ النشر: 2014/01/04
Subaramani Natarajan Venkata
من قبل Subaramani Natarajan Venkata , Reliability Manager , Salalah Methanol Company

6 S denotes6 Sigma concept which is a maintenance management tool.  FMEA, RBI have similar approaches and for more details a simple google search "6 sigma" will provide your more insight.