Do you think its important for people to learn how to code, regardless of their age or professional differences?

تم إضافة السؤال من قبل Tamer Khawaja , Data Center Operator , STC Solutions
تاريخ النشر: 2014/01/07
باباه إسلم
من قبل باباه إسلم , مبرمج , Glob-maint

yes it's very important to know how to code be cause it allow you to understand more about softwares  that your using and  make you safe from hackers