Are there any lesson arab plans that are suitable for all arab countries ? What are similarity and the differences ?

تم إضافة السؤال من قبل salem alwsaby , teacher , govermental educational institutons,private,employee.
تاريخ النشر: 2014/02/09
Mohamed Basem Hemedh
من قبل Mohamed Basem Hemedh , Siren Projects Eastern Region Manager , Nextel Millennium Telecom Manager

I can't understand the question....what are lesson arab plans mean?