What is the best version of SPSS?

تم إضافة السؤال من قبل Rana Alnajjar , Web developer , Lebcards
تاريخ النشر: 2013/06/10
ahmed abd el ghany
من قبل ahmed abd el ghany , Statistics Research and web Administrator , Fund of Drug Control and Treatment

Spss11 for win xp spss15 for win7 spss17 for win8

HUMAYUN WYNE
من قبل HUMAYUN WYNE , Vice Principal (Academic) , Punjab Education Department

Version of SPSS does not matter for a common user.I am using version16.I have no problem in analysing data.