Sum of two positive numbers is always:

تم إضافة السؤال من قبل Asif Aftab Khan , Head Consumer Credit & Risk Review - Retail Banking Group , MCB Bank Limited - Pakistan
تاريخ النشر: 2014/02/13
Rehan Qureshi
من قبل Rehan Qureshi , Financial Consultant , Self Employeed

POSITIVE is the correct answer

Akram Massoud
من قبل Akram Massoud , FINANCE MANAGER , Autoexcellence LTD

a. Positive

Willard Chirunga
من قبل Willard Chirunga , Accountant , Public Serive Commission

positive numbers summed up, gives a positive answer

Mujtaba Hussain
من قبل Mujtaba Hussain , Accounts officer , Miraj Entertaiments

the answer will be possitive

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

It is [a. Positive]

Donna Mae Gadioni
من قبل Donna Mae Gadioni , Accountant/Administrative Assistant , Lifelong Polyclinic

Postive + Postive =Positive

Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

Its always positive

naglaa enany
من قبل naglaa enany , مهندسة , شركة بنها للصناعات الالكترونية

sum of two positive numbers is positive