What are speaking skills appropriate for first secondary school students ?

تم إضافة السؤال من قبل Inas Attia Abd El-Ghany Abd El-Latif , Assistant teacher , Mr. Mohammed El-Ramady
تاريخ النشر: 2014/02/25
Ahmed Gendy
من قبل Ahmed Gendy , English Senior Inspector , Ministry of Education (MoE)

We must concentrate on listening to dialogues and making dialogues.Also , speaking English inside classes is a must.