ليه بتسأل اسئله هنا - هل لتحصل على رتبة اعلى وتحصل على درجات ام انك تريد ان تستفيد من الخبراء المتواجدين فى موقع بيت كوم ؟؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed ibraheem hassn , مطور اندرويد تحت التمرين , عمل حر
تاريخ النشر: 2014/02/28
احمد مصطفي هاشم ....
من قبل احمد مصطفي هاشم .... , Financial Accountant , Factory of Gulf carton

في الاساس الاستفاده ....ثم تأتي الدرجات او لا تأتي ....مش مهم بالضرورة ....

ممكن النقاط حد يشتريها بالمال ....لكن العلم ...لا يقدر بثمن ....

دي وجهة نظري المتواضعه ...