Which of the following responsibility centers usually makes a Manager for all financial business decisions?

a) Revenue Center b) Cost Center c) Investment Center d) Profit Center

تم إضافة السؤال من قبل Khalid Khan , Finance Manager / Chief Accountant , IDEAL ENTERPRISES LLC (Construction & Contracting)IDEAL LINK SOLUTIONS (IT SOFTWARE & HARDWARE)
تاريخ النشر: 2014/03/10
Wasif Hussain Naqvi
من قبل Wasif Hussain Naqvi , Finance & Accounts Manager , Premium Textile Mills Limited

a - revenue center