لو جاء عليك يوم من الايام وكان بيدك اختيار المؤسسه التى ستعمل بها ماهى اولويات اختيارك ؟

تم إضافة السؤال من قبل AHMED HASHEM , computer technician and graphic designer , Twister Compan for Computer Services
تاريخ النشر: 2014/03/14
Hussam Khomayes
من قبل Hussam Khomayes , English teacher , different schools

ساختار العمل الذي يلبي اهتماماتي و مجال تخصصي حتى أبدع فيه.

Ayman Esa Mustafa Farrag
من قبل Ayman Esa Mustafa Farrag , مدير مالي , شركة الصفوف

المركز المالي

معدلات دوران العمل

معدل النمو السنوي للشركة

خالد اسلام makki
من قبل خالد اسلام makki , خدمات في صيانة الحسوب , حر

التخصص بدرجو اولى

بسم الله الرحمن الرحيم

اليوم الي حيجي اقدر اختار المؤسسه فيه معناه اني بقية محترف وده معناه انه جه الوقت الي اعمل فيه مؤسسه مش اختارها بس

Dyaa Magek
من قبل Dyaa Magek , محاسب , سكاى كروز للبالون

ساختار العمل اللذى سيلبى طموحاتى واقدر انجح فيه وابذل كل جهدى فيه

Mohamed Abdo
من قبل Mohamed Abdo

التدريس اولا ثم السياحة ثم المطار

Waleed Saeed
من قبل Waleed Saeed , مهندس دعم فني , شركة صديق الكمبيوتر

اعمل مع المؤسسة الكبيرة بسمعتها معملها ... لان العمل مع الكبار افضل بكثير من العمل مع الصغار .

sara homos
من قبل sara homos , مهندسة اتصالات , موبكو

اى مجال له علاقة بالرسم والفن  والكمبيوتر

Ismail zerma
من قبل Ismail zerma

سأختار مكان العمل اسم المؤسسة سواء كانت عمومية أو خاصة نوعية العمل

Abdalla Falah
من قبل Abdalla Falah

إني لما أروح للمكان الذي أريده أروح وأنا في بالي إني استمتع .. أنجز .. أصنع شيء جميل ..