How far can analytic improve business?

تم إضافة السؤال من قبل Fida Abo Alrob , Sr. Copywriter , Imena Digital
تاريخ النشر: 2014/03/17
Rajesh Prabu
من قبل Rajesh Prabu , Advance Analyst and Analytics Engineer , National Health Insurance Company - Daman

Hi, In Genral terms,It can provide Indepth view of organization progress based on past data analysis and also it can provide insigth on Improvemnets which can be done on business process or practise and it greately supports business descisions makers.