What was the most important thing you learned in school?

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Samad Nadeem Malik , Business Support Officer , Thimar Al Jazirah - 3M ESPE
تاريخ النشر: 2014/04/06
Roderick Narrido
من قبل Roderick Narrido , Office Administrator , Stone Technec Construction

that theories are not necessarily true on actual applications and that better experiences are a results to actual applications of threories gained especially from school.

Mukkaram Siddique
من قبل Mukkaram Siddique , Finance, Management & Stocks , Amazon Foods Saudi Arabia

Punctuality, Integrity and Respect.

I hope nothing is price comparing to this ever.