The goods purchased by consumer on a regular basis are known as:

A) Staple goods B) Impulse goods C) Emergency goods D) Both (A) and (B) E) None of these

تم إضافة السؤال من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town
تاريخ النشر: 2014/04/11

(A)

 Mass Consumption by Consumers like FMCG products, Grocery items,Connfectionaries, Veggies comes in Staples Goods.

SMARAGDI FILIPPAKOPOULOU
من قبل SMARAGDI FILIPPAKOPOULOU , Secretary , Public sector (temporary job)

A.  We begin to shop with the basics we need.

Youssef El-Rewainy
من قبل Youssef El-Rewainy , Materials and CAPEX Manager , Andalusia Group for Medical Services

A

bashir al zaaim
من قبل bashir al zaaim , مندوب مبيعات , الشركة العربية للتبريد و التخزين المحدودة

E