Prepaid insurance is reported as an _ on a company's balance sheet.

تم إضافة السؤال من قبل SREEDEVI SUNILKUMAR , Business finance officer , Emirates Airline
تاريخ النشر: 2014/04/12
Imran Adwani
من قبل Imran Adwani , Head of Internal Audit , Abdulla Bin Zayed Investment Group

Current Asset.

Ilham Mohammed
من قبل Ilham Mohammed , Senior Accountant , gulf center for foodstuff

Under Current Assets.....

Umer Aziz
من قبل Umer Aziz , Senior Accountant , TERNA Bahrain Holding - GEK Group (www.terna.gr)

Asset - Current Asset

Islam El Nawasrh
من قبل Islam El Nawasrh , financial service officer , Dubai Islamic Bank

assets

prepaid insurance is reported as an ASSET on a company's balance sheet