In Excel 2010 why always link is breaking when you put cross we look-up. and need to give the link in one sheet from beginning.

تم إضافة السؤال من قبل Ilham Mohammed , Senior Accountant , gulf center for foodstuff
Atif Tanveer
من قبل Atif Tanveer , Decision Support Specialist , Hamilton Health Science

Will you please explain more.