What is the following items are not included in liabilities? a) long-term loans b) Revenue received in advance. c) Prepaid expenses.

تم إضافة السؤال من قبل Rashad Moursi , Financial and Administrative Officer & international Business Transformer, Hotel Owner Reprs. , Investment and financial
تاريخ النشر: 2014/05/01
Khatim Abbas Seed
من قبل Khatim Abbas Seed , BUSINESS CONSULTANT , Google

Pre-paid expenses, as they don't involve immediate or delayed cost to be labelled a "liability" & since paid without involving core cost (compared to Revenue Paid in Advance). They rather belong to the Assets column.

أحمد شناوي محمود
من قبل أحمد شناوي محمود , محاسب , شركة مطاحن مصر الوسطى

Prepaid expenses

Hassan Abbas
من قبل Hassan Abbas , Senior Accountant , AL Badia Transportation LLC.

OFCOURSE THE OPTION C) PREPAID EXPENSES

Muhammad Afaq
من قبل Muhammad Afaq , SENIOR FINANCIAL ACCOUNTANT , United Eddy Company (United Yousef M. Naghi Group)

OPTION C, PREPAID EXPENSES, BECAUSE THESE EXPENSES WILL BE OCCURED IN FUTURE.

MALIIK SOHAIL ABBAS
من قبل MALIIK SOHAIL ABBAS , ACCOUNTS MANAGER , AL RAWDAH GREEN SWEET WATER

OPTION C IS THE CORRECT ANSWER

Moses Ajayi Murorun
من قبل Moses Ajayi Murorun , Production Executives , Various Organizations

C,  prepaid expenses are classified as current assets

Ali Hammad Naeem
من قبل Ali Hammad Naeem , SUPPORT CONSULTANT

c) Prepaid expenses.

agreed with all

umer zubair
من قبل umer zubair , international sales executive , digital globe service

PREPAID EXPENSES (c)

Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

Answer is C-Prepaid Expenses