Mention any top 5 Link Building tools that highly rank your website in Google Searches

تم إضافة السؤال من قبل Syed Waqas Saghir , Independent Digital Marketing Consultant , Brainy Bulls
تاريخ النشر: 2013/02/03
Mahmoud  Karam
من قبل Mahmoud Karam , Head Of Marketing , Framky

Google knows, so its fake traffic there is no value , you should build useful links to your website..
if this links not help the visitor.
you will have high bounce rate, say bye bye search Ex.
if you have website for travel, you should build link in TripAdvisor