ما مقدار اعترافك بفشلك في العمل وهل ستتحمل مسؤولية اعترافك؟

تم إضافة السؤال من قبل hatem nissar , Management and overall performance supervision , ADONIS TOURISM L.L.C
تاريخ النشر: 2014/05/25
بولس كليب زكي
من قبل بولس كليب زكي , بائع , مصر النيل للمفروشات والبطاطين

الفشل شئ ضروري في الحياة لانه موجود عند كل شخص يعني من الممكن ان يتعرض اي شخص للفشل في اي تجربة سواء كان هذا الشخص ذكيا او غبيا

mohammed نورالدين يحي
من قبل mohammed نورالدين يحي , مدير فرع , صلاح سيف للنقل البرى وشحن البضائع

الاعتراف بالفشل مش شئ جميل طبعا ومحدش بيحبه وكتير صعب على ناس كتير واحيانا مستحيل بس انا عن نفسى الاعتراف بالفشل افضل من الاصرار على الفشل والتمادى فيه وخلق مشكلة اكبر وفشل اكبر الافضل انك تحاول تتعلم من فشلك وتحاول تحوله لنجاح اكبر