Menu - [Jump to main content]

Jobs.bg

jobs.bg e най-големият сайт за работа в България. Той се посещава от повече от 1 милион уникални потребители месечно, търсещи предложения за работа и развитие в тяхните кариери.

jobs.bg е основна медия за всички големи, малки и средни фирми с достъп до Интернет в България. В jobs.bg се публикуват обяви за работа във всички бизнес сектори и индустрии: информационни технологии (ИТ), позиции за мениджъри (мениджмънт), маркетинг/реклама/PR,продажби, строителство и недвижими имоти, банки и застраховане, авокати/юристи/право, медицина/здравеопазване, автомобили и автомобилна индустрия.

jobs.bg издава месечен индекс на търсенето и предлагането на работа в България (JOBIX) и класация топ работодатели в България на базата на броя актуални позиции.

В jobs.bg може да бъдат търсени предложения за работа с информация за нива на заплата.

В jobs.bg има раздел за търсене и предлагане на курсове, обучения, трейнинги и личностни и професионални тестове. Секцията за обучения е водещият източник на информация в тази област в България.

Повече от 1 милион потребители имат CV в сайта. Кандидатите могат да изберат тяхната автобиография да бъде достъпна за български и международни компании в CV база данни, чрез услугата търсене на CV. Jobs.bg поддържа различни формати, включително европейски формат на CV.

Стратегически проекти на jobs.bg са сайтът за коли cars.bg и сайтът за продажба и наеми на имоти homes.bg.
Loading
Loading...
Loading...
Loading...