Which of the following use different modulation in DL and UL AMPS, GSM, EGPRS, EDGE, UMTS, HSDPA, HSUPA, HSPA, HSPA+, WiMAX, LTE, LTE-A

تم إضافة السؤال من قبل هاشم المشارقة , Key Account Manager , Advanced United Systems Ltd. ( A member of Taj Holding Group)
تاريخ النشر: 2014/07/10
Imran Ahmed Baig
من قبل Imran Ahmed Baig , Senior Software Engineer , Qualcomm India Pvt Ltd

I hope you are asking about Multiple Access. If it is then LTE and LTE-A both uses different Multiple Access i.e

Downlink: OFDMA

Uplink: SC-FDMA