Do you prefer to work independently or on a team? answer with 3 reasons?

تم إضافة السؤال من قبل Zeeshan Ahmad Ali , Asst. Mechanical Engineer & Site Supervisor, QA/QC , SHEIKHOO SUGAR MILLS LTD
تاريخ النشر: 2014/07/18
Shaimaa Al Emour
من قبل Shaimaa Al Emour , معلمة لغة عربية , في البيت، حلقات مسجد عيسى الجامع

I prefer to work in a team only if I trust the team members, so I can be sure that the work will be done in a good way