What is Private Equity?

تم إضافة السؤال من قبل mukkur srinivasan varadhan , Chartered Accountant , Chartered Accountant in practice
تاريخ النشر: 2014/08/09
SREEDEVI SUNILKUMAR
من قبل SREEDEVI SUNILKUMAR , Business finance officer , Emirates Airline

n finance, private equity is an asset class consisting of equitysecurities and debt in operating companies that are not publicly traded on a stock exchange. A private equity investment will generally be made by a private equity firm, a venture capital firm or an angel investor.