Will it help to curb the chances of money laundering if "money launderers" are given a chance to serve the financial institution?

تم إضافة السؤال من قبل Rahim Rajab Ali , MLRO (Money Laundering Reporting Officer) and AGM (Assistant General Manager) , Bank AL Habib Limited
تاريخ النشر: 2014/08/31
Abdulatif Al-Omari
من قبل Abdulatif Al-Omari , senior officer , الإدارة العامة لمصرف الراجحي

conect with manager branch and check for mony <call gov