Capital Budgeting deals with:(a) Long-term Decisions,(b) Short-term Decisions,(c) Both (a) and (b),(d) Neither (a) nor (b).

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/09/18
georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

Alsmalah of recipes that are placed for a long time and a future beyond the more than one year

The correct answer to answer a

Faraz Sultan
من قبل Faraz Sultan , Audit and Accounts Manager , Abdulla Al Mulla Auditing Of Accounts

A

Lesley Lanag CMA CPA
من قبل Lesley Lanag CMA CPA , Senior Accountant , Takaful Emarat Insurance (P.S.C)

I agree with the rest. Long-term decisions.

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

Correct answer is (a) Long-term Decisions.

Viateur Kagwene
من قبل Viateur Kagwene , Director of Finance , Gicumbi District

Capital budgeting deals with long-term decision. Answer is A

SAJJAD AHMAD
من قبل SAJJAD AHMAD , Finance Controller , Royal Grand Hotel

Capital Management Mean Long Term Investment Decision.