White paper documents on marketing suggest Mobile Advertisements in UAE is on the rise (in-app n out) would consumers consider this to be a nuisance?

تم إضافة السؤال من قبل Senthil K , Online and Digital Marketing Specialist , Danube Group
تاريخ النشر: 2014/10/02
Ryan Salvador
من قبل Ryan Salvador , Marketing Officer/Trainor , Mind Matters Program and Web Services

No, because they will see it as usable app for them.