The process of introducing higher quality products by a manufacturer is called ‐ ‐?.

<p><strong>(a) Product line expansion   </strong></p> <p><strong>(b) Product line contraction   </strong></p> <p><strong>(c) Trading down    </strong></p> <p><strong>(d) Trading up</strong></p>

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/10/19
Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

D. Trading up