هل خدمة مابعد البيع افضل ام ما قبل البيع؟

تم إضافة السؤال من قبل sair sharkawi , sales supervisor , مابكو
تاريخ النشر: 2014/10/25
Tamer Khedr
من قبل Tamer Khedr , مسؤول مبيعات بقسم الكمبيوتر , شركة أكسترا

ما بعد البيع أفضل

بعد البيع لانا يشعر انك صادق معه ولو فكر يشتري تاني هي فكر فيك كاول اختيار

mohamed hany ahmed kamal el din
من قبل mohamed hany ahmed kamal el din , مندوب بيع , شركة راميدا للصناعات الدوائية

ما بعد البيع لانه يؤدي اللي استمرارية العميل في التعامل مع المنتج حتي يصبح المنتج رقم واحد بالنسبة للعميل