What is the diffirence between r11 to r12 oracle application?

تم إضافة السؤال من قبل Cristine Inaldo , ADMIN ACCOUNTING STAFF , WATERS UNLIMITED,BANK1,AMERICAN TECHNILOGIES,INC.
تاريخ النشر: 2014/10/28
Ayyub khan Ibrahim Khan Deshmukh
من قبل Ayyub khan Ibrahim Khan Deshmukh , Finance Manager , Ahmad Al-Sarraf General Trading & Contracting Est.

Difference Between11i and R12 In Oracle AppsR12 is the latest and most advanced version of the E-Business Suite.

R12 is Defined as Global Business Release Focusing on working , Thinking and Managing Global Organization.