On a balanced scorecard, which is more often an internal measure process than an external-based measure?

<p>A. Cycle -time</p> <p>B. Profitability</p> <p>C. Customer satisfaction</p> <p>D. Market share</p>

تم إضافة السؤال من قبل Lesley Lanag CMA CPA , Senior Accountant , Takaful Emarat Insurance (P.S.C)
تاريخ النشر: 2014/12/06
mohammed elkheniny
من قبل mohammed elkheniny , Financial Controller , DNM FOR SPINNING& WEAVING AND DYING

D. Market share