Term lending institutions are —market intermediaries.

<p><strong><em>a. Money market</em></strong><strong><em>b. Bill market</em></strong><strong><em>c. Capital market</em></strong><strong><em>d. None of these</em></strong></p>

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/12/09
Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

c. Capital market

Subhranshu Ganguly
من قبل Subhranshu Ganguly , Quality Analyst. , WIPRO

 Ya it is option c Capital market. It couldbe both long term as well as short term capital.

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

They act as Capital Market Intermediaries.  Answer is Option: C

Malik Khalid Mahmood
من قبل Malik Khalid Mahmood , Regional Finance Manager , Leosons International FZ LLC

Capital Market..............................