Principle/guidance requiring co's fin. statements to have footnotes that is important to users a) Materiality b) Full disclosure c) Conservatism

تم إضافة السؤال من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential
تاريخ النشر: 2014/12/11
georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

The correct answer to answer B

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

b) Full disclosure