Discount received in advance account is a:

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Ali , Accounts Officer ( Contract) , Bharat Pumps & Compressors Ltd Naini Allahabad
تاريخ النشر: 2014/12/12
Muhammad Abdullah
من قبل Muhammad Abdullah , Manager Business Analyst and QA , NRSP Microfinance Bank Ltd

Dr............Cash / Bank / Income a/c

Cr............Discount Income

Anil Lalwani
من قبل Anil Lalwani , Chief Accountant , Al Ahli Hospital

It's a personal account, since under personal representative

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Personal account since it being an advance